Distribucija Vodiča za samozastupanje za mikro, mala i srednja preduzeća

6 Marta, 2020 / Comments (0)

Vijesti

U periodu od 27.01.2020. – 06.03.2020. godine, Asocijacija za demokratske inicijative (ADI) je vršila distribuciju Vodiča za samozastupanje za mikro, mala i srednja preduzeća u FBiH i Vodiča za samozastupanje za mikro, mala i srednja preduzeća u RS. Vodiči su dostupni u Privrednoj komori Kantona Sarajevo, Privrednoj komori FBiH i Vanjskotrgovniskoj komori, kao i u Općinskom i Kantonalnom sudu u Sarajevu.

Vodiče možete također preuzeti Općinskom sudu u Travniku, Ministarstvu privrede SBK, Općinskom i Kantonalnom sudu u Bihaću, Privrednoj komori USK Bihać, Općinskom i Kantonalnom sudu u Goraždu, Privrednoj komori Goražde, Općinskom i Kantonalnom sudu u Tuzli, Privrednoj komori TK Tuzla, Kantonalni sud Mostar, Privrednoj komori Republike Srpske, Osnovnom sudu i Okružnom privrednom sudu u Bijeljini, Kantonalnim zavodima za besplatnu pravnu pomoć Bihać i Goražde, Udruženju poslodavaca FBiH u Bihaću, Okružnom i Osnovnom sudu Istočno Sarajevo, Područnoj privrednoj komori Istočno Sarajevo, Gradskoj razvojnoj agenciji Istočno Sarajevo (RAIS), Opštini Sokolac, Opštini Istočno Sarajevo, Opštini Pale i Osnovnom sudu u Sokocu.

Vodič možete preuzeti lično u prostorijama Udruženja poslodavaca Federacije Bosne i Hercegovine (Mula Mustafe Bašeskije 12/3, Sarajevo), Uniji udruženja poslodavaca Republike Srpske (Đure Daničića 1, Banja Luka) i Asocijacije za demokratsku inicijativu, Sarajevo (Zmaja od Bosne 8, Sarajevo).

Elektronsku verziju Vodiča za samozastupanje za mikro, mala i srednja preduzeća u Federaciji Bosne i Hercegovine možete preuzeti na: http://adi.org.ba/wp-content/uploads/2020/01/Vodic-za-samozastupanje-FBiH_Dec-2019-BHS.pdf

Elektronsku verziju  Vodiča za samozastupanje za mikro, mala i srednja preduzeća u Republici Srpskoj možete preuzeti na: http://adi.org.ba/wp-content/uploads/2020/01/Vodic-za-samozastupanje-RS_Dec-2019-BHS.pdf