Održana četvrta radionica u Banjoj Luci za predstavnike/ce sindikata u okviru projekta ”Jačanje uloge sindikata u BiH za borbu protiv diskriminacije radnika”

23 Novembra, 2015 / Komentari isključeni za Održana četvrta radionica u Banjoj Luci za predstavnike/ce sindikata u okviru projekta ”Jačanje uloge sindikata u BiH za borbu protiv diskriminacije radnika”

Vijesti

U Banjoj Luci, 21. i 22.11.2015. godine održana je četvrta radionica za sindikalne predstavnike/ce u okviru projekta ”Jačanje uloge sindikata u BiH za borbu protiv diskriminacije radnika”. Na radionici je prisustvovalo 12 predstavnika/ca sindikata. Radionicu je organizirala Asocijacija za demokratske inicijative (ADI) Sarajevo uz tehničku podršku Američke agencije za međunarodni razvoj (USAID) u saradnji sa: Mediacentrom Sarajevo, Centrom za društvena istraživanja Analitika, Prava za sve i Vaša prava BiH. Radionici su prisustvovali predstavnici/ce sindikata – pravnih službi sindikata, osobe kojima se radnici najčešće obraćaju za savjet u okviru sindikata.